maandag 17 september 2007

Achterbaks

Het is nu officieel. De Tsjeven zijn achter de rug van al hun kiezers en van heel Vlaanderen gaan praten met het corrupte monster uit het zuiden, de Parti Socialiste van de gestrikte Romeo.
Nu versta ik het waarom Jean-Luc geen tijd had om met mij op de Mercator zijn weekend door te brengen, hij had het te druk met zijn jongste tsjevenstreek.
Omdat den Yves het bij de Walen helemaal verkorfde, is Rompuy, de droogstoppel, eerst bij Ecolo gaan braaf doen. Dat pakte niet, en nu heeft hij Jean-Luc uitgezonden om 'in de duuk' - zoals wij in Oostende zeggen - aan te pappen met de Waalse sossen.
De partij die door de Walen zelf naar een tweede plaats is gedefenestreerd. De partij van de Vlamingenhater Happart, van pollepelzanger Daerden, van fanfarekwast Flahaut, van ontsnappingskoningin Onkelinx.
Herinnert ge u nog 10 juni? De sossen waren de grootste verliezer, ook aan de Walenkant. Wie was de winnaar? Precies, mijn eldeedee! Maar ik ben niet goed genoeg en mijn eldeedee niet groot genoeg voor meneer de verkenner. Yves de sukkelaar kan al Diedjee en Willeket niet meester, en nu zouden ze nog die sossendinosaurus ook nog aan boord willen trekken. Twee Vlaamse partijen tegen drie grote Waalse partijen. Is dat waar de mensen voor gestemd hebben op 10 juni? Kom zeg. De Tsjeven hebben een stevige judomep nodig tegen hun achterste.

Geen opmerkingen: