woensdag 10 oktober 2007

Foefelfientje Kwakt Tegen De Tatami

Fientje is gevallen! Verstrepen krijgt van mij een gratis fles champagne en een mand vis van de trappen in Oostende voor zijn uitstekende werk.
Het moet gedaan zijn met politiekers die overal en altijd hun familieleden goede postjes bezorgen en het geld van de belastingbetalers door vensters en deuren smijten aan studiebureaus, sjakossen en luxehotels.
Wat Fientje deed met die benoemingen, was geen dienstbetoon maar puur Middeleeuws feodalisme. Maar ja, wat gebeurt er als ge in een operettekoninkrijk woont, ja, dat moet ge niet meer vragen.
't Is nu te hopen dat de Vierkant Linkse Democraten hun lesje geleerd hebben en geen zo'n snotmadammen en kluchtige sjarels meer in de regering parachuteren.
O ja, voor ik het vergeet. Verstrepen is al op zijn volgend doelwit aan het afstevenen zoals de maalboot in de haven van Oostende. Tony Mary, de man die de VRT op zijn kop gezet heeft. Die man heeft ook niet slecht geld van de belastingbetaler verbrast. Van Fientje naar Marytje, Verstrepen heeft zijn handen vol.

Geen opmerkingen: