donderdag 31 januari 2008

Lintjesknipper for Life Cathy Chavez

We hebben al een Premier for Life Guy Chavez, nu krijgen we dankzij den Yves ook nog een Goeverneur for Life Cathy Chavez.
De tsjeven, die het altijd hebben over nieuwe politieke cultuur, hebben hun best gedaan om nog maar een paar weken nadat den Yves in de regering gestapt is, al een schandaal te veroorzaken. Hij heeft zijn 39-jarige partijgenote Cathy Berx een job zonder inhoud maar met een royaal inkomen bezorgd, een job die ze wegens haar leeftijd 26 jaar kan behouden zonder zich zorgen te maken.
Stel u eens voor, werkzekerheid tot 2034. Waar vindt ge nog zo'n schoon jobke? Dank voor bewezen diensten, heet dat, al is het niet duidelijk wat dat jonk Cathy voor de tsjeven gedaan heeft. Een regeringsjob heeft ze niet gekregen, maar goeverneur, dat is nog veel beter. Zoals ik zeg, veel geld, weinig job.
Moest het van mij en van mijnen eldeedee afhangen, dan schaffen we die job van lintjesknipper af, en de provincies ook. Wat Vlaanderen nodig heeft, zijn socio-economische regio's beheerd door regiomanagers. Die M/V mag van mij best verkozen worden, maar het moet vooral een kundige manager zijn, die de locale economie bevordert en investeerders aantrekt.
Als het van mij en van mijnen eldeedee afhangt, mag Cathyke al in 2013 naar huis van haar vervroegd pensioen genieten. Die goeverneurs, dat mag met den Albert en zijn Laken op de vuilhoop!

Geen opmerkingen: