vrijdag 9 november 2007

De Dolk van Yves en Albert

Ze hebben het geflikt.
Wat zei ik hier gisteren nog, we moeten voorzichtig zijn met die champagne? De stemming van B-H-V was er nog maar juist door, of Albert en Yves staken hun koppen samen in Laken, haalden een oude Saksisch-Coburgse dolk uit het rariteitenkabinet van de eerste familie, en staken die in de rug van de PezeWever.
Die kan nu samen met de rest van de Vlaamse eisen in de diepvries van Laken waar een 'raad van wijzen' - lees een bende afgeleefde franskiljons en royalosaurussen - zich over hun wel en wee zullen buigen. Tegen het einde van de 21e eeuw zullen we dan horen of het nog nodig is dat Vlamingen in hun eigen taal terecht kunnen in het mortuarium van Brussel.
Bedankt, Yves, ge hebt dat echt schoon opgelost. In een keer hebt ge die lastzakken van Laken en de PezeWever van uw nek geschud. Den Diedjee zal nu content zijn dat Albert de Laatste zijn fax afgelezen heeft en met een royalistisch parfumtje besproeid heeft.
Het roemrijke vaderland is gered, en den Yves kan nu premier worden. Maar de Vlaamse kiezer, die zal het niet vergeten. Dat sociaal-economisch beleid zal al een groot succes moeten zijn om den Yves bij de volgende verkiezingen te redden.
En den N-VA? Heb ik de PezeWever al geen vergiffenis geschonken? Heb ik hier al niet gezegd dat de N-VA'ers die niet content zijn over de tsjeven bij mijnen eldeedee terecht kunnen? Kom, jongens, waar wacht ge dan nog op?

Geen opmerkingen: