donderdag 8 november 2007

Champagne!

Verstrepen, Ulla en ik gaan een grote kist champagne meenemen naar de Mercator dit weekend.
Zoals ge weet, is 't er eindelijk van gekomen, van die splitsing van Brussel-Halle-Vilvoorde. Dank zij de medewerking van ondergetekende. Jawel, jullie Deckertje heeft ook gestemd om de Walen te tonen dat onze leeuw wel echt tanden heeft. Zonder judo hebben we de Milleketten en Hainegains tegen de tatami kunnen kwakken.
Nu, na het feest moeten we ook nadenken aan de toekomst. Nu de tsjeven kunnen pronken met de splitsing, kan de PezeWever weer in zijn kot gestoken worden en de andere Vlaamse eisen onder de ijskap bedolven worden tot die gaat smelten.
Ge weet wel, met tsjeven en Walen, daar kunt ge geen land meer mee bezeilen.
Verstrepen zegt dat het nog een jaar kan duren tot B-H-V echt gesplitst is, en ondertussen zullen den Diedjee en zijn trawanten nog wel heel veel kunnen foefelen. Om van zijn vriendjes de Fransdolle burgemeesters van Vlaams Brabant maar niet te spreken.
Onze champagne zullen we dit weekend wel opkrijgen, maar we mogen niet in een roes blijven steken en denken dat de oorlog al gewonnen is. We zullen nog vele veldslagen moeten leveren, maar de eldeedee zal die telkens winnen omdat wij gewoon de beste zijn.
Salut en proficiat, Vlamingen!

Geen opmerkingen: