maandag 25 februari 2008

Magere Vis



Die vette vis die Bartje DePezeWever ons beloofde, is maar een mager beestje geworden. Aan de trappen in Oostende zou er niemand zo'n spul graten verkocht krijgen.

Maar ja, met de tsjeven en ook de sossen erbij onder het alziende ene oog van Albert de Laatste kon ge eigenlijk niets beters verwachten.

Een soepje met overhevelingen van obscure dinges waar de gewone man en vrouw met de pet niets van verstaan - niet omdat ze te dom zijn, maar omdat er gewoon niets aan te verstaan is. Behalve dat de Brusselaars en zoals altijd de Walen met veel Vlaams geld weglopen, en dat Brussel-Halle-Vilvoorde nog altijd 'onverwijld' niet gesplitst is.

En dan dat Brabants trekpaard maar zagen dat we die kleine beetjes moeten binnenslikken zonder mopperen. Zelfs een klein kind in Afrika zet bij zo'n spektakel een grote keel op. 't Wordt tijd dat we nieuwe verkiezingen krijgen - 81 percent van de bezoekers op de nieuwe website van mijnen eldeedee gaan daarmee akkoord - om die foefelaars eens te tonen wat de kiezer echt denkt. En ja, Foefelfientje is ook terug in het parlement. Tijd voor de burger om eens te laten zeggen wat hij daarvan denkt. Wegstemmen, die prutseraars! Laat de echte vismarchands hun werk doen, en de vis zal zich vermenigvuldigen!

Geen opmerkingen: