vrijdag 22 februari 2008

Het Nieuwe Smoelwerk



Een nieuwe lente, een nieuwe geluid, zeggen ze.

Enfin, zegt Verstrepen. En als de Verstrepen iets zegt, dan moet ik natuurlijk luisteren. Verstrepen zegt dat de website van mijn eldeedee er een beetje te veel uitzag als een frietkot. Mayonaise en mosterd uitgesmeerd over een computerscherm.

Verstrepen zegt dat de nieuwe site er veel beter uitziet, deftiger met veel zwart en oranje. En vooral veel filmpjes. Ge kent dat, Verstrepen en zijn TV. Trouwens, ik zit hier met meer dan een paar gasten van de TV opgesulferd: Verstrepen, Terry Verbiest - of is het Verbist - en Pietje De Slee. Nu, van mij mag het allemaal, als Verstrepen zijn blote madammen maar laat voor zijnen eigen site.

Verstrepen zegt ook dat er beter geen forum op die nieuwe site komt, omdat het toch allemaal maar gasten van het Vlaams Blok - sorry, Belang - zijn die zich daar op onze kosten komen amuseren. Schelden en tieren, dat kunnen ze beter elders gaan doen. Op hun eigen site moeten ze maar een forum aanvragen.

Verstrepen zegt dat de nieuwe site van mijnen eldeedee ook een echt nieuwsstation moet worden. Nu zijn het de sossen die met hun VRT bepalen wat er nieuws is, en wat zes miljoen Vlamingen elke avond op hun bord krijgen. Het wordt tijd dat de sossen leren wie ze zijn - een partijtje uit de 19e eeuw met een kiespubliek dat alsmaar vermindert. Dus gaan Verstrepen en mijnen eldeedee nieuws maken voor de andere 85 procent van de Vlamingen, en voor den 21e eeuw! Blijf kijken naar www.lijstdedecker.com!

Verstrepen zegt dat dat zinnetje er zeker bij moet. Gratis reclame.

Geen opmerkingen: