maandag 31 december 2007

2008: Het Jaar van Deckertje



Gelukkig Nieuwjaar!

2007 is een heel gelukkig jaar voor mij geworden, want jullie hebben eindelijk getoond dat Deckertje geen fantaisist is die met een kick in de bassin kan gegooid worden.

Ontelbare Vlamingen hebben voor mij gestemd omdat ze het paarsappelblauwzeegroenrode beleid van Guy Chavez absoluut beu waren.

De mensen zeiden JA tegen minder staat, minder belastingen, minder Laken, minder betutteling, minder socialisme, minder islamisme, meer vrijheid, meer liberalisme, meer vrije markt, meer welvaart.

En toch: de tsjeven kwamen wielen in de stokken steken. Eerst was er dat Willekettemens die Albert's aapje speelde, dan kwamen de Jean-Luc - hebt ge gelet hoe hij nooit meer zijn blog aanvult, te beschaamd zeker - de droogstoppel Rompuy, den Yves, om het jaar te eindigen met de vooruitsprong naar achteren: Guy Chavez de XIVde en de Waalse sossen.

Nu zoiets, dat betekent meer Deckertje en meer eldeedee in 2008. Tegen Pasen ligt de regering weer tegen de kasseien en komen er nieuwe verkiezingen. En dan staan wij klaar, want de helft van het Vlaams Belang, den NVA van limbokoning De PezeWever, en den Open VLD van de pluche bende is tegen dan al naar mijn eldeedee overgelopen.

Zoals ik zei, hier in Oostende op de Mercator zie ik 2008 goed in. Tegen dat ik u Gelukkig 2009 toewens, zit ik al in de regering! Salut!

Geen opmerkingen: