donderdag 20 december 2007

Zootje Ongeregeld

Zootje ongeregeld, dat is wat Bartje De PezeWever mijn eldeedee noemt.
Hij zou beter naar zijn eigen narrenschip kijken. Morgen zou ons Belgenland een nieuwe regering krijgen.
Eerst en vooral, Bartje's minipartijtje, de NVA, zit er niet bij omdat hij bang is dat ze straks slagen krijgen, zowel van de Walen als van de Vlaamse kiezers.
Ten tweede, de twee grote architecten van de nieuwe regering zijn Guy Chavez en Elio Die Roeppo, jawel, die twee megalomanen die op 10 juni door de kiezer afgestraft zijn, zowel in Vlaanderen als bij de Walen. En dat komt dus terug op post? De Vierkant Linkse Democraten die de Vlaamse economie de voorbije jaren duchtig mismeesterd hebben, en de Waalse sossen die het geld van de Vlamingen langs deuren en vensters buitensmijten, en soms zelfs uit het vliegtuig, zoals Andreas Kwibus Flahoo.
Als de nieuwe regering aan de kiezer iets vertelt, dan is het dit: uw stem telt niet. Als uw stem Albert de Laatste en de Waalse sossen niet aanstaat, dan telt hij gewoon niet.
Dat De PezeWever nu maar de term 'zootje ongeregeld' op de juiste plaats gebruikt. Voor Albert, Guy, Elio, Yves en dat circus dat nog tot 23 maart zijn zakken blijft vullen.
Tot ziens bij de verkiezingen in april, en dan zien we wel wie het echte zootje ongeregeld zijn!

Geen opmerkingen: