woensdag 5 maart 2008

De Beenhouwer van Zes Miljoen

Vroeger was er zo'n Amerikaanse reeks op de TV over de man van zes miljoen, een kerel die zijn hele lichaam had moeten laten verbouwen en er bovennatuurlijke machten aan overgehouden had.
Maar dat was zes miljoen dollar, waar ik het hier over heb, is zes miljoen euro. En nog straffer, 't is uw geld, u, de Vlaamse belastingbetaler.
De regering heeft eindelijk uitgevist dat de moslimexecutieve in totaal 6 miljoen euro van uw geld achterovergedrukt heeft. 't Zou nog zo erg niet zijn, moesten ze er iets nuttigs mee gedaan hebben, zoals onderwijs voor meisjes te subsidieren of oude burka's te recycleren in patattezakken, maar dat is dus niet gebeurd.
De strafste gast was die moslimbeenhouwer die met zijn handen in de zakken van de executieve zat om een nieuwe koelwagen te kopen. Mijnen eldeedee is voorstander van ondernemers en KMO's, maar dat is toch een beetje te straf.
Als de scheiding van kerk en staat nog een beetje meetelt in dit zotte land, dan zouden ze die moslimexecutieve niet alleen mogen hebben opdoeken, maar hem zelfs nooit opgericht hebben. Nu is het te laat, uw geld is al vermorst en verbrast, en wij kunnen alleen maar in de wind fluiten.

Geen opmerkingen: