maandag 14 april 2008

Bouwen Is Voor Rijken

Ja, ge hebt dat goed gelezen.
Dankzij den Yves en zijn ploeg vol cryptosossen mogen bouwers nu 21 procent BTW ophoesten ipv slechts 6 procent. Proficiat Yves! Dat is de moedige premier die een rechtse politiek zou volgen. In feite is hij nu nog socialistischer dan de sossen, en dat samen met zijn companen van de Vierkant Linkse Democraten.
Voor mijnen eldeedee is het recht op wonen een mensenrecht, maar den Yves breekt dat nu helemaal af. Alleen kaviaarsocialisten en zakkenvullers van de vakbonden zullen nog genoeg geld hebben om riante villa's in verkavelingsland neer te poten.
De gewone Vlaming, het jonge koppel dat een groeiend gezinnetje moet huisvesten, die betekenen allemaal niets voor den Yves. En de tsjeven zijn dan nog de gezinnenpartij zeker?
Den Yves tracht het nog allemaal op de nek van moeder Europa te schuiven, maar dat zal niet pakken, want de vlugge jongens en meisjes van mijnen eldeedee hebben al gezien dat het de Walen weer zijn die grof met ons Vlaams geld willen weglopen.
Doe zo voort, Yves, en vergeet niet de kleine man als een citroen uit te persen. Ten laatste volgend jaar zijn er weer verkiezingen en dan gaan wij ons best doen om de kiezer te herinneren aan al uw links gedoe.

Geen opmerkingen: