maandag 30 juni 2008

E Viva ...

Het is dan toch Spanje geworden. De passie heeft het gewonnen over de machine.
En als ge naar de recentste opiniepeilingen kijkt, is het juist hetzelfde. Mijnen eldeedee komt niet alleen boven de 10 percent uit, ze stijgt zelf naar de 12 percent, al meer dan het dubbele dan die betweters en geitenwollensokkenzagen van Groen die de hele tijd op teevee komen dankzij de vriendjespolitiek in de Reyerslaan.
Ik heb altijd gezegd dat mijnen eldeedee het gezond verstand vertegenwoordigt, maar nu zijn er meer en meer Vlamingen die daarmee akkoord gaan. Die linkse zagen gaan wel weer iets trachten uit te vinden om mij zwart te maken, zoals mij vergelijken met die Wilders met zijn wild haar in 'Olland, maar ja, wat wilt een mens. Hoge bomen vangen veel wind, en zeker hier aan zee.
Ondertussen hebben we straks ook eindelijk een Vlaamse Voetbalbond, en nu gaat Bleitertje Ansjovis dan wel doen alsof hij het uitgevonden heeft zeker? 't Is al jaren dat we zagen om zo'n bond, al van toen Bleitertje nog een pagadder was op de rijk gevulde stamboom van de dynastie Anciaux. Hij moet dus niet te vroeg victorie kraaien.
O ja, en morgen begint juli. Ge weet het al, op 15 juli zal de aardbol stilstaan en onder een oorverdovend gedruis zullen al de wensen van den Yves bewaarheid wordt. Tenminste als ge in mirakels gelooft, zoals de tsjeven. Ik heb het al zoveel keren verteld, alleen nieuwe verkiezingen zullen de problemen van Belgenland oplossen. Omdat de Vlamingen dan eindelijk de kans zullen krijgen om te zeggen wat ze denken over de Waalse hangmatcultuur, en over het schaapachtige gedrag van Vlaamse tsjeven, sossen, en Vierkant Linkse Democraten. Tijd om die boel plat te scheren.
Tot volgende maand, en Viva Eldeedee!

Geen opmerkingen: