zondag 6 juli 2008

Wat Zeg Ik Al Een Jaar?



Wat heb ik gezegd, al meer dan een jaar lang? Wat staat hier bovenaan op mijn blog?

Precies: den Yves kan het niet. Nu weet iedere Vlaming en iedere Belg het, 't is niet alleen Flupke van Laeken die het niet kan, den Yves ook niet.

't Is jammer dat ik dat moet zeggen van een Westvlaming, maar 't is nu een keer zo. Vijf minuten politieke moed, zei hij, en we hebben nu al 13 maanden absolute lafheid.

Op mijnen foto vandaag ziet ge nog de driekleur van den Belzjiek, maar die zal straks dezelfde functie hebben als oud gazettepapier. Dankzij den Yves.

15 juli? Vergeet het maar. Den 21ste zullen ze weer hun mond groot opensperren, Laeken, de Walen, al degenen die denken dat zij het echte Belzjiek vertegenwoordigen. En die geen moeite willen doen om enig respect te tonen voor de meerderheid in die Belzjiek, de Vlamingen.

Onze taal willen ze niet leren, onze gebruiken willen ze niet respecteren, maar ons geld dat willen ze wel. Zelfs den ouden 'Appart is uit zijn fruitboom geklauterd om zijn grote bek open te doen. Ze hebben nog altijd niet vast. Als ge uw leven in een hangmat wilt doorbrengen, dan moet ge eerst maken dat ge daar genoeg geld voor opgespaard hebt. Een normaal mens doet dat met werken, maar die Belzjieke gasten doen dat door anderen te laten werken voor hen.

Er is daar een woord voor: slavenarbeid. Maar die praktijk is toch al lang afgeschaft. Maar voor de Vlamingen blijkbaar niet. Die moeten nog zes maanden per jaar werken om de bende luiaards van Laeken, de sossen, en de profiteurs van de hele wereld te onderhouden. Terwijl die profiteurs dan de lieve tolerante mensen uithangen.

Yves, stop ermee, met die winkel. We hebben er genoeg van. Met den Belzjiek als het kan, zonder als het moet, zeg ik altijd. Kan het nog na 15 juli? Ge kent het antwoord, Yves.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Well, all I can say is. Im hungry.

Anoniem zei

Whoever owns this blog, I would like to say that he has a great idea of choosing a topic.

Anoniem zei

Yuts, daw palagpat imo blog.

Anoniem zei

Well for me its better to be more realistic.

Anoniem zei

Alla hu akhbar!!!

Anoniem zei

Yugs, daw nabasahan ko naman ni sa iban nga blog?