zaterdag 11 oktober 2008

Rood ziet Groen



Ge kunt het niet geloven. Na het Vlaams Belangske zijn we nu ook de sossen voorbijgestoken. De nieuwste opiniepeiling van de VRT en De Standaard zegt het. Ze hadden ons natuurlijk graag het Vlaams Belangske zien voorbijsteken, maar nu draaien we ook hun geliefkoosde sossen in de patat.

Als het zo voortgaat, dan zien de sossen niet alleen groen, dan worden ze ook groen, m.a.w. even klein. De sossen op weg naar de zeven percent.

Als ge 't niet gelezen hebt hier is het verhaal: mijnen eldeedee zou bij verkiezingen nu dit weekend 16 procent van de stemmen krijgen, vergeleken met rond de 14 procent voor VB en SP.A met hun huisbleiter Ansiejoo. Alleen de tsjeven met 21 procent en de Verloren Linkse Democraten met hun 18 procent liggen nog voor op mijnen eldeedee. De groenen en DePezeWever liggen op 7 procent.

Goed werk, mannen. Allee, niet al het nieuws is goed, jullie Deckertje is niet de Numero Uno volgens die peiling. De Verlorenstadt komt nog op nummer een, Kris Peeters van de Vlaamse regering is nummer twee, en den Yves is nog nummer drie. Voor hoelang nog? You can't keep a good man down, zoals de Amerikanen zeggen, en zeker niet een goeden Ostendenaar lijk ik! Nog snel een wandeling aan het strand en dan genieten voor de rest van 't weekend, zou ik zo zeggen. Tot de volgende peiling!

Geen opmerkingen: