dinsdag 21 oktober 2008

Den Dikke is Terug

De tsjeven zitten in de problemen. Wie gaan ze zoeken om de kar uit het slijk van hun eigen onbenul te trekken? Precies, den Dikke. Jean. Luc. Dehaene.
Hij is terug van zijn sjieke gastronomische vakanties in luxeoorden waar alleen een dikkenek van het ACV zich thuis voelt. En het is met dat ACV dat zijn terugkeer alles te maken heeft. Fortis in de put? Geen nood, alleen Maurice, zijn broer in Het Zoute en de stoethaspels van Laeken zitten in de puree.
Maar Dexia? Dat is andere kost. Dexia in de put, en gans de tsjevenzuil draait in de grond. Daarom komen ze weer uit bij Dehaene de voorste. Wilfried Martens heeft het te druk nu met zijn minister van arbeid en zijn huwelijksbureau, dus wordt het Dehaene. We gaan zien wat die er van bakt. Een grotere bek dan den Yves, dat wel, maar dat betekent niet dat die iets van bankieren afweet. Alhoewel, met al zijn honoraria en zitpenningen weet je dat niet. Een werkmens moet ook wat afweten van de grote vijand, het kapitalisme, nietwaar?
In elk geval, proficiat met de nieuwe job, en we zullen je fratsen volgen op je blog, http://jeanlucdehaene.blogspot.com. De Verstrepen heeft me nog altijd niet uitgelegd waarom je daar al die www's niet mag schrijven. Raar beest, dat Internet.

Geen opmerkingen: