woensdag 16 juli 2008

16 Juli



Rode Kaart voor den Yves!

Eindelijk, zeg ik. Want hij kon het niet vorig jaar, en hij kan het nog altijd niet op 15 juli. Ik heb het altijd al gezegd, maar niemand wou mij geloven. En kijk nu: met zijn staart tussen zijn benen naar Albert de Laatste lopen om te zeggen dat het niet meer kan. Ge had dat al maanden geleden moeten doen, jongen.

Vandaag is het 16 juli. Wat nu? De koopkracht daalt voor iedereen, maar de regering heeft nog geen lasten verlaagd, geen belastingen en tarieven afgeschaft. Iedere illegaal is hier nog kind ten huize, op een kraan gaan zitten in Brussel, en hup, daar zijn de papieren al. De Fransdolle burgemeesters zitten nog in Vlaanderen Vlaamsonkundig de Vlamingen te pesten, en zelfs onze eigen Gordel kunnen we niet op ons grondgebied eens deftig rijden. Misschien moeten we nog naar Peking om dat te kunnen doen.

Ge ziet al dat het niet meer kan. Met de Belzjiek als het kan, zonder de Franstaligen als het moet. En in een echte democratie is er slechts 1 manier om te tonen hoe het moet, dus: nieuwe verkiezingen! Kom, toon den Yves hoe het echt moet, geef een verkiezingsoverwinning aan een Vlaamse, liberale, energieke en dynamische partij: mijnen eldeedee!

Geen opmerkingen: