dinsdag 27 april 2010

STEM LDD IN 2010

Vooruit ermee. Den Yves moet weer niet benauwd zijn van den Albert, vijf minuten politieke moed en de verkiezingen vinden plaats in juni. Juni 2010, wel te verstaan, niet 2011, zoals die flauwe plezante Waalse liberaal die mijn naam gepikt heeft.
Als ge stemt, dan gaat ge voor mijnen eldeedee stemmen. Waarom? Omdat wij niet half in de regering, half in de oppositie staan, zoals DePezeWever. Omdat wij meer in onze mars hebben dan liedjes zingen zoals die mislukte Susan Boyles van het Vlaams Behang.
Van den Ollevjee en zijn Fransdolle bende gaan we kipkap maken, DenRoeper zijn sossenbende vliegt in de Bassin.
En De Croost van Herman? Wie gelooft er in diene gast? Hij zegt dat hij de regering opgeblazen heeft. Kom zeg. Het is de bende van Ollevjee die het gedaan heeft met dat Non-gezever vanuit zijn huurauto. De Croost wilde uit het zinkende schip ontsnappen en daarom heeft hij plots een flamingantenmasker aangedaan. Na de verkiezingen, als ze weer over behavee beginnen, zal hij wel alles vergeten zijn en zijn Waalse kompanen alles geven wat ze willen.
Als ge dus in een echte economische heropleving gelooft met echte recepten, als ge in een echte Vlaamse oplossing gelooft voor behavee en voor onze taal en economie, ja, dan is er maar 1 adres: niet de vismijn van de tsjeven, niet de groene bossen van de vroege middeleeuwen, , niet de poneys van De Croost, maar den echte politiek van het gezond verstand: ikke, Deckertje, en mijnen eldeedee.
Stem eldeedee in 2010.
Awel, 't rijmt niet, maar den Verstrepen zal later wel met iets beters afkomen.

Geen opmerkingen: