zaterdag 20 juni 2009

N-VA kleurt rood


Amai, 't is weer zo ver. De Vlaming stemt rechts, en wat krijgt hij? Een regering met de SP.A.
De verkiezingsuitslag was zwart-geel-blauw, maar de nieuwe Vlaamse regering is zwart-geel-rood, en ge weet wat dat betekent: de Belgische vlag.
Het is natuurlijk ook de schuld van de arrogantie van de generatie Verhoofdstad-De Klucht dat iedereen naar hun pijpen moet dansen, maar op het einde van de dag is het toch maar DePezeWever die gekozen heeft voor de sossen en de tsjeven.
Krijgen we zo een Vlaams beleid en een economisch herstelbeleid die namen waardig? Natuurlijk niet, want met de sossen op schoot is het binnen de tsjevenpartij ook het ACW dat de lakens gaat uitdelen, dus noch op sociaal-economisch noch op Vlaams gebied gaat N-VA zwaar wegen, alleen op de weegschaal thuis ziet het er goed uit voor DePezeWever.
Met andere woorden, voor mijnen eldeedee is het gedaan om op de Mercator te zitten bleiten, we moeten onze mouwen opstropen en beginnen werken. De verkiezingen van 7 juni zijn echt een verloren gekans geweest. De Vlaming heeft rechts gestemd, maar niet genoeg voor mijnen eldeedee, want ik zou nooit met de sossen in zee zijn geweest. In plaats van een blauw-blauw-geel-zwart beleid dat de Vlamingen best past, krijgen we nu jaren weer een beleid dat op niets trekt en het verval verder zijn weg laat gaan.
De N-VA mogen nog genoeg staan huilen op hun website dat de sluiting van Philips Brugge de schuld is van de hoge loonkost, maar met de sossen en het ACW in de regering zal daar niets aan veranderen. Dat weet ge met maar een beetje gezond verstand in uwen kop.

Geen opmerkingen: